Gta 5 Update 3 + Crack V4 İndir - Açılmama Sorunu Kesin Çözüm


Gta 5 oyunu için Update 3 güncelleştirmesi bir süre önce çıkmış olsa da sizler için olası açılmama sorunlarını derledik ve sorunsuz Crack V4 ile birlikte sunuyoruz. Öncelikle oyunu açarken ziyaretçilerimizin bir çok sorunla karşılaştığının farkındayız ve bu problemler için alternatif çözümleri sizler için derledik.

Bunların başında Social Club Üyelik ve Ekran sorunu geliyor. İlk olarak Social Club sorununu ele alalım. Oyun hiç açılmadan çalışmayı durdurdu hatası veriyor veya hiçbir tepki vermeden öylece kalıyorsa bilgisayar kullanıcı adınızdaki Türkçe karakterleri silerek sorunu çözebilirsiniz. Örneğin 'ç' veya 'ş' gibi harfleri kullanıyorsanız 'c' ve 's' gibi harflere dönüştürme yapabilirsiniz. Daha sonra aşağıdaki adımları izleyin:
  1. İlk olarak Social Club programını bilgisayarınızdan silin.
  2. Ardından Belgelerim klasöründeki Rockstar Games'i silin.
  3. Bu işlemlerden sonra oyuna giriş yapabilirsiniz.
  4. Bunun yanı sıra crack dosyalarını anti virüs uygulamanız siliyor olabilir. Çözüm olarak ya anti virüs programını tamamen kaldırabilir yada crack dosyalarını karantinadan çıkartıp güvenli dosya olarak işaretleyebilirsiniz.
sistem.png (252×48)

Gta 5 Update 3 + Crack V4 Kurulumu
  1. Dosyaları indirmeden önce virüs programınızı kapatmanızı öneriyoruz, çoğu daha indirmeden crack dosyalarını silecektir.
  2. Daha sonra inen dosyayı arşivden çıkartın ve karşınıza gelen "Güncelleme" klasöründeki tüm dosyaları oyunun kurulu olduğu dizine atın.
  3. "Kurulacak" klasöründeki Social Cub programını kurarak Offline giriş yapabilmenizi sağlayın.
  4. Son olarak Crack klasöründeki dosyaları yine oyunun kurulu olduğu dizine yapıştırın ve "Launcher.exe" üzerinden oyuna giriş yapın. Keyifli oyunlar.
  5. Not: Bu güncellemenin içinde önceki yayınlanan tüm içerikler mevcut olduğu için daha öncesinden bir şey kurmanız gerekmez, bütün sürümlerde çalışır.
indir.png (200×48)

Tek Link indir;


gorseller.png (148×48)

Kendi denediğimiz güncelleme ve crack işleminden sonra oyun içi görselleri;


Share this article :

Yorum Gönder